SPONSORERET

Fleksibel finansiering er en fornuftig investering i virksomhedens vækst

Fleksibel finansiering støtter virksomheder og hjælper iværksættere til succes, selv i tider med usikkerhed. Qred tror på en hurtig og simpel låneproces, selvfølgelig med personlig service.

Iværksættere er rygraden i det danske arbejdsmarked. Succesen af små selvstændige er vigtig, både for iværksætterne selv og for samfundet som en helhed. Der er mange faktorer der spiller ind på en succes, men specielt i en tid med usikkerhed er muligheden for den rigtige finansiering et vigtigt parameter.

"At være iværksætter er for mange en rejse ud i ukendte farvande, med mange hurtige beslutninger og hvor der skal være konstant plads til ændringer. Kortsigtet finansiering hjælper virksomheder med at tilpasse sig forandringerne og skabe succes. Det er derfor også krævet af en finansierings partner at identificere og forstår de udfordringer en iværksætter kan stå overfor, og være med til at skabe løsningerne på et pludselig opstået behov", starter Melisa Melin, landechef for Qred i Danmark.

"Et fleksibelt erhvervslån hjælper iværksættere med at forberede sig til højsæsonen samt lette presset i lavsæsonen. Et erhvervslån hjælper iværksætteren med at vækste sin forretning med investeringer, der ikke er muligt alene med den daglige driftskapital.

“Når forholdet mellem begge parter fungerer bedst, motiveres både långiver og virksomhedsejer af samarbejdet”

Teknologi skaber fleksibilitet

Traditionelt set har banker været modstræbende overfor at sætte pris på risiko og bidrage med finansiering til mindre spillere og mindre lånebeløb. Hos Qred arbejder vi med maskinlæring der er udviklet og trænet til hurtig og omhyggeligt at vurdere store mængder data. Dette giver mulighed for hurtig kreditvurdering samt finansiel risikovurdering af mindre virksomheder. Dermed kan vi tilbyde erhvervslån til virksomheder i alle størrelser, og færre og færre virksomheder er helt udelukket fra finansieringsmuligheder.

"Finansiering bør være tilgængeligt og så simpelt som muligt at søge om. På den måde kan den selvstændige holde fokus på det essentielle, nemlig virksomheden og dens udvikling. Hele processen bør være hurtig, således at det nødvendige kapital behov er tilgængeligt når det skal bruges", fortsætter Melisa Melin.

For at finansiering kan ske hurtigt og støtte virksomhedernes behov på den bedst mulige måde, er det nødvendigt med digitale processer. Selvstændige kan simpelt søge om et lån online fra Qred. Det tager få minutter at sende ansøgningen samt give digital accept til de nødvendige dokumenter, og så vil det være muligt at have et lånetilbud indenfor en time. Når den selvstændige acceptere tilbuddet, bliver pengene udbetalt inden for 24 timer.

"Hos Qred bestræber vi os på at finansiering skal være så simpelt som muligt. Ved at benytte teknologien til at behandle dataen har vi en hurtig proces og beslutningen behøver ikke at tage lang tid. Vi mener, at ansøge om finansiering bør være lige så simpelt som at købe en bog online.

Sammen imod forhindringer 

Qred hjælper virksomheder med at udvikle sin forretning og vækste med den rigtige finansiering. Med hjælp fra teknologien kan Qred opnå en hurtigere finansiel vurdering af virksomheden.

"Teknologi tillader finansiel fleksibilitet, men en person er nødvendig til at forstå den faktiske situation en iværksætter står i. For at støtte en virksomheds forretning bedst muligt, er det vigtigt at identificere sig med de udfordringer en iværksætter oplever. Når forholdet mellem begge parter fungerer bedst, motiveres både långiver og virksomhedsejer", siger Melisa Melin.

Personlig service er fortsat en af de vigtigste parameter i en kundes oplevelse. Qred går ind for professionel, venlig og hurtig kundeservice. Dette reflekteres også i virksomhedens kundetilfredshed, som der ikke er en finger at sætte på.

"Iværksættere skaber vores fremtid. Det er en fornøjelse og en ære for os at være i dialog med dem på daglig basis og hjælpe dem til succes", konkluderer Melisa Melin.

Qred startede i 2015, og er i dag en af de hurtigst voksende virksomheden i de nordiske lande. Qred har allerede lånt mere end 2,2 milliarder danske kroner ud og været med til at skabe mere end 5.000 stillinger. Qred hjælper små virksomheders vækst, via simpel og hurtig finansiering.

Qred tilbyder:

  • Lån op til 2 millioner kr.
  • Udbetaling inden for 24 timer
  • Lånetid op til 18 måneder
  • Ingen binding

FØLG VISITOR